fbpx

Verloop

 • Jan 7, 2019

  Start Hack the Night

  1 Feb

  Van 1 februari tot 8 maart kunnen bedrijven een eerste ruw idee insturen. Dit wordt op het interactieve feedback- en voting-platform gepubliceerd zodat de jongeren hierop feedback kunnen geven.

 • Jan 7, 2019

  Eerste oproep jongeren

  18 Feb

  Alle deelnemende bedrijven kunnen hun idee aanpassen en verfijnen op basis van de feedback van de jongeren. De jongeren laten vervolgens opnieuw hun stem horen en kunnen hun favoriete inzendingen scoren. Deze input is een van de selectiecriteria die zal gebruikt worden door de stad Mechelen om het co-development budget toe te kennen. De finale inzendingen zijn enkel geldig indien volledig ingevuld en ingediend via het officiële aanvraagformulier voor 30 april 2019.

 • Jan 7, 2019

  Co-creatie

  8 - 22 Maart

  De deelnemende bedrijven gaan in dialoog met jongeren om hun idee te finaliseren. Je kan ervoor kiezen om dit zelf te organiseren; of je kan in de loop van maart ‘19 deelnemen aan een feedbackmoment met jongeren dat door de stad Mechelen georganiseerd wordt . De jongeren betrekken is één van de selectiecriteria waarop de jury zal beoordelen.

 • Jan 7, 2019

  Tweede ronde

  1 Apr

  Op basis van de input van de jongeren op het interactieve feedback- en voting platform en de beoordelingscriteria opgenomen in de beoordelingsgids, maakt de expertenjury, aangeduid door de stad Mechelen een eerste selectie. Deze kandidaten zullen op @@@ 2019 uitgenodigd worden voor hun idee te pitchen. Zo krijgen ze de kans om de expertenjury te overtuigen. Download hier de deelnemersgids om de beoordelingscriteria te bekijken.

 • Jan 7, 2019

  Expertenjury

  Mei

  De jury heeft alle inzendingen vergeleken en geëvalueerd, en reikt vervolgens het co-development budget van max. 10.000 euro (incl. BTW) uit aan de beste inzending, die hiermee de kans krijgt om de oplossing verder te piloteren in het CityLab.

 • Jan 7, 2019

  Lancering piloot

  Najaar 2019

  Na de finale selectie wordt een gedetailleerde overeenkomst (prijsofferte, timing, intellectuele eigendom, privacy, …) opgemaakt tussen de Stad Mechelen en de leverancier die het concept als tijdelijke piloot zal implementeren. Hierbij worden jongeren aangespoord om de oplossing te gebruiken en verder te evalueren.

En nu concreet

Om deel te nemen aan de 'open call' kan je een eerste idee insturen tot begin maart 2019. Hoe sneller je je idee bezorgt, hoe langer jongeren feedback kunnen geven op jouw oplossing. Wil je meer info? Download dan hier de deelnemersgids.

 

Interesse geprikkeld? Maar heb je nog wat meer tijd of informatie nodig? Schrijf je in en we sturen je vervolgens meer details over hoe je er concreet kan in vliegen.

Something went wrong. Please check your entries and try again.